Volendamlaan 1260 2547 CZ Den Haag telefoon 070-3231176 fax 070-3231739 e-mail: info@pillenenpraten.nl

Ik wil me aanmelden voor mijnmedicijncoach

Andere apotheker

Andere apotheker

Een nieuw gezicht in de apotheek

Vanaf 1 oktober 2019 komt een nieuwe apotheker bij Pillen en Praten werken. Zij gaat de taken overnemen van Sonja Keizers. Lees hier de brief van Sonja.

Beste Pillen en Praten klant,

 

De komende tijd zult u mij waarschijnlijk minder vaak zien in de apotheek. Ik trek mij verder terug om met andere werkzaamheden bezig te kunnen zijn. Mijn ambitie is niet veranderd. Ik wil werken aan een betere zorg met medicijnen, voor meer mensen. De afgelopen jaren heb ik me daar met hart en ziel vanuit de apotheek voor ingezet. Mijn plan is om me in het vervolg te richten op zaken als beleid, bestuur en onderwijs. Wat er precies op mijn pad gaat komen is nog onzeker. Dat maakt het een spannende stap.

 

Mijn taken in de apotheek worden vanaf 1 oktober 2019 overgenomen door mevrouw Jane Meerburg. Zij is een zeer ervaren, vakkundige en vriendelijke apotheker. Ik hoop van harte dat u evenveel vertrouwen in haar zult stellen als u in mij heeft gedaan. En waarvoor ik u erg dankbaar ben. De nieuwe apotheker zal er samen met mijn partner Esmaa Amer en met het hele apotheekteam alles aan doen om de 'Pillen en Praten'-service die u gewend bent voort te zetten.

 

Zelf blijf ik op de achtergrond betrokken bij de apotheek. Van een echt afscheid is daarom wat mij betreft geen sprake, ook al verdwijn ik uit beeld. Het lukt me helaas niet om dit vertrek aan iedereen persoonlijk mee te delen. Daarvoor zijn er te veel mensen met wie ik een warme band voel. Het spijt me oprecht als ik u daarmee teleurstel.

 

Mocht u om dringende of persoonlijke redenen contact met mij willen, dan kunt u mij via e-mail bereiken: sonja@pillenenpraten.nl. Ik zal zeker mijn best doen om een antwoord te sturen.

 

Ik wens u het allerbeste,

 

Sonja Keizers

 

Veilige pillen vragen om verstandige gebruikers