Volendamlaan 1260 2547 CZ Den Haag telefoon 070-3231176 fax 070-3231739 e-mail: info@pillenenpraten.nl

Ik wil me aanmelden voor mijnmedicijncoach

Onze Visie

Onze Visie

Praten met de apotheker is beter.

 

Is dit middel wel geschikt voor mij? Hoe lang moet ik ermee doorgaan? Wat moet ik doen als ik last heb van bijwerkingen? Kan ik niet eens wat minder slikken? Gaan al mijn medicijnen eigenlijk wel goed samen?

Met dit soort vragen kunt u bij de apotheker terecht. Aan de balie of in de beslotenheid van een spreekkamer kunt u een persoonlijk gesprek met de apotheker voeren. U kunt met de apotheker uw specifieke vragen over medicijnen bespreken (=farmaceutisch consult) of uw totale medicijngebruik een keer grondig laten doorlichten (=medicatiebeoordeling).

 

 

Persoonlijke aandacht werkt.

 

Wij doen moeite om onze klanten te leren kennen en rekening te houden met ieders persoonlijke wensen. Wij houden nauwkeurig bij welke medicijnen u slikt en wat uw ervaringen zijn. In uw dossier melden wij zaken als overgevoeligheid, bijwerkingen en andere medicijnproblemen. Wij onderhouden contact met uw arts om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste medicijnen krijgt.

 

Kwaliteit voor klanten.

 

Wij werken volgens de hoogst mogelijke beroepsnormen en streven naar voortdurende verbetering. Daarvoor laten wij ons ons jaarlijks toetsen voor ons HKZ-kwaliteitscertificaat. Maar kwaliteit is in onze ogen pas echt kwaliteit als onze klanten daar iets van merken. Bij de laatste meting kregen wij een klantenwaardering van 9,2.

 

Privacy

 

Uw gezondheid en medicijngebruik zijn heel persoonlijke zaken. Daarom is privacy een belangrijk aandachtspunt in onze apotheek. Wij willen ervoor zorgen dat alles wat u in vertrouwen met ons deelt ook vertrouwelijk behandelt wordt. Wij verzamelen gegevens over uw medicijngebruik en over uw ervaringen met medicijnen. Deze gegevens leggen wij vast in ons computersysteem om daarmee goede farmaceutische zorg te verlenen. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Pillen zijn als vrienden, je moet ze zorgvuldig kiezen